Our 2021 (2nd Edition) Schedule

Friday, 12 March 2021

Room 1 (Benni/Erin) Room 2 (Erwin/Gabi) Room 3 (Heini/Alexander)

07:30

Room 3 (Heini/Alexander)
07:30 → 60 min

How to get the most from Azure SQL Database

08:30

Room 1 (Benni/Erin)
08:30 → 15 min

Break

08:45

09:45

Room 1 (Benni/Erin)
09:45 → 15 min

Break

10:00

11:00

Room 1 (Benni/Erin)
11:00 – 14:00

Break

14:00

Room 1 (Benni/Erin)
14:00 → 60 min

Getting started with dbatools

Room 3 (Heini/Alexander)
14:00 → 60 min

Getting started with Power BI Desktop

15:00

Room 1 (Benni/Erin)
15:00 → 15 min

Break

15:15

Room 2 (Erwin/Gabi)
15:15 → 60 min

Keep Your Sleep! An Intro to Database CI/CD

Room 3 (Heini/Alexander)
15:15 → 60 min

Active Geo-Replication in Azure SQL

16:15

Room 1 (Benni/Erin)
16:15 → 15 min

Break

16:30

Room 1 (Benni/Erin)
16:30 → 60 min

How to Audit SQL Server for Free

Room 2 (Erwin/Gabi)
16:30 → 60 min

How to be your own marketing team

17:30

Room 1 (Benni/Erin)
17:30 → 15 min

Break

17:45

Agenda Management powered by Sessionize.com