Schedule

Here is our 2021 Schedule

(the event starts at 7:30 UTC – times should be displayed in your local timezone)

Friday, 2021-03-12

Room 1 (Gabi/Erin) Room 2 (Erwin/Benni) Room 3 (Heini/Alexander)

07:30

Room 3 (Heini/Alexander)
07:30 — 60 min

How to get the most from Azure SQL Database

08:30

Room 1 (Gabi/Erin)
08:30 — 15 min

Break

08:45

09:45

Room 1 (Gabi/Erin)
09:45 — 15 min

Break

10:00

11:00

Room 1 (Gabi/Erin)
11:00 – 14:00

Break

14:00

Room 1 (Gabi/Erin)
14:00 — 60 min

Getting started with dbatools

Room 3 (Heini/Alexander)
14:00 — 60 min

Getting started with Power BI Desktop

15:00

Room 1 (Gabi/Erin)
15:00 — 15 min

Break

15:15

Room 2 (Erwin/Benni)
15:15 — 60 min

Keep Your Sleep! An Intro to Database CI/CD

Room 3 (Heini/Alexander)
15:15 — 60 min

Active Geo-Replication in Azure SQL

16:15

Room 1 (Gabi/Erin)
16:15 — 15 min

Break

16:30

Room 1 (Gabi/Erin)
16:30 — 60 min

How to Audit SQL Server for Free

Room 2 (Erwin/Benni)
16:30 — 60 min

How to be your own marketing team

17:30

Room 1 (Gabi/Erin)
17:30 — 15 min

Break

17:45

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter

Downloads for the sessions can be found on our GitHub Page

Recordings are also available on YouTube